Yrtit ja hoidot

Perinteinen kehohoito naisille

Tarjoan perinteistä kehohoitoa naisille. Hoito on osa Juurakon Voiman® Gabriela Arianan kehittämää Juurevaa hoitoa®. Perinteinen kehohoito on hellävarainen ja maadoittava hoitomuoto, joka tasapainottaa ja tekee kehoon tilaa. Hoitoon kuuluu vatsahieronta, lonkkien, jalkojen, käsien ja niskan hoito. Hoito on syvästi rentouttava ja palauttava, ja se tekee hyvää kaikille. Hoitoa on perinteisesti käytetty tukemaan naisia erilaisissa elämänvaiheissa ja siirtymissä kuten post-partum ja menopaussi. Hoidosta voi saada tukea myös esimerkiksi kuukautisvaivoihin ja lantion seudun jännitystiloihin. Hoito on suunnattu erityisesti naisille, mutta teen hoitoa kaikille halukkaille.

Perinteinen kehohoito kestää noin 90 minuuttia ja maksaa 75€.

Yrttihöyryhoito

Yrttihöyryhoito (v-steam, v-sauna, yoni steam) on kokonaisvaltainen hoitomuoto joka hoitaa koko olentoamme. Hoidossa istutaan tarkoitukseen valmistetulla penkillä, jonka sisällä on savinen astia johon laitetaan yrttejä ja kuumaa vettä. Veden ja yrttien muodostama höyry rentouttaa, hoitaa ja vapauttaa tullessaan kosketuksiin juuremme kanssa. Hoidettava kiedotaan hoidon ajaksi vilttien suojaan. Yrtit valitaan hoidettavan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Hoidon lopuksi rentoudutaan ja vastaanotetaan hoito. Hoitoa ei tule tehdä ovulaation tai kuukautisten aikana tai jos kehossa on aktiivinen tulehdus.

Alkukeskustelu sopivien yrttien löytämiseksi ja hoito loppurentoutumisineen kestää noin tunnin. Hinta 55€

Sovittaessa perinteinen kehohoito ja yrttihöyryhoito yhdessä, kysy lisää.

Irtoyrtit ja yrttivalmisteet

Tilauksesta yrttisekoitukset kotona tehtäviä yrttihöyryhoitoja ja jalkakylpyjä varten tai yrttiteeksi. Valmistan myös suitsukkeita kotimaisista luonnonyrteistä. Ole yhteydessä niin luodaan sinulle sopiva sekoitus.

Kaikki hoidoissa käyttämäni ja myymän yrtit ovat joko itse poimimiani luonnonkasveja tai kasvattamiani yrttejä. Kerään aina kasveja ja luontoa kunnioittaen, vastuullisesti ja kestävästi.

Teen hoitoja Alkuvoiman hoitohuoneella Turun Halisissa.

Jos kaipaat lisätietoa hoidoista, kaipaat yrttejä tai haluat varata ajan, voit ottaa yhteyttä joko sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta.

Viesti

%d bloggaajaa tykkää tästä: