Hoidot

Kohtuhoito

Kohtuhoito perustuu esiäitien tietoon, perinteisiin kehohoitotekniikoihin sekä vaistonvaraiseen käsillä parantamiseen. Hoito sopii kaikenikäisille naisille, ja erityisesti erilaisiin naiseuden muutosvaiheisiin kuten postpartum sekä vaihdevuodet ja niitä edeltävä aika.

Hoito on niin kutsuttua energiahierontaa, jossa työskennellään sekä kehon kudosten ja elinten, että myös hienovaraisempien ja syvempien tasojen kanssa. Hieronnassa käytän apuna hoitavaa yrttiöljyä. Hieronnan lisäksi hoitoon voi kuulua tarpeen mukaan yrtti- tai savipakkaus ja laulua.

Hoito sopii hyvin myös kehon ja kohdun tasapainottamiseen erilaisten leikkausten jälkihoidossa. Minulla on erityistä kokemusta ja tietoa kohdun- ja munasarjojen poiston jälkeisen paranemisprosessin tukemisesta ja kehon energioiden saattamisesta takaisin paikoilleen.

75€/1,5h

Vaistonvarainen hieronta

Vaistonvaraisessa hieronnassa kuuntelen ensisijaisesti käsiäni ja anna niiden johdattaa. Käytän hieronnassa oppimiani perinteisen kehohoidon tekniikoita ja energiahoitoa. Hoito kohdistuu sekä kehon kudoksiin ja elimiin, että olemuksen hienovaraisempiin ja syvempiin tasoihin.

60€/1 h
75€/1,5 h

Naisen yrttihöyryhoito

Yrttihöyryhoito (v-steam, v-sauna, yoni steam) on kokonaisvaltainen hoitomuoto joka hoitaa koko olentoamme. Hoidossa istutaan tarkoitukseen valmistetulla penkillä, jonka sisällä on savinen astia johon laitetaan yrttejä ja kuumaa vettä. Veden ja yrttien muodostama höyry rentouttaa, hoitaa ja vapauttaa tullessaan kosketuksiin juuremme kanssa. Hoidettava kiedotaan hoidon ajaksi vilttien suojaan. Yrtit valitaan hoidettavan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Hoidon lopuksi rentoudutaan ja vastaanotetaan hoito. Hoitoa ei tule tehdä ovulaation tai kuukautisten aikana tai jos kehossa on aktiivinen tulehdus.

Alkukeskustelu sopivien yrttien löytämiseksi ja hoito loppurentoutumisineen 65€/1,5h

Kaikki hoidoissa käyttämäni ja myymän yrtit ovat joko itse poimimiani luonnonkasveja tai kasvattamiani yrttejä. Kerään aina kasveja ja luontoa kunnioittaen, vastuullisesti ja kestävästi.

Teen hoitoja hoitohuoneellani Lokalahdella sekä erikseen sovittaessa Alkuvoiman hoitohuoneella Turun Halisissa.

Jos tahdot lisätietoa hoidoista, kaipaat yrttejä tai haluat varata ajan, voit ottaa yhteyttä joko sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta.

Viesti

%d bloggaajaa tykkää tästä: