Rohtopolku 2023

Rohtopolku

Kurssilla opettelemme kasvien tunnistamista ja käyttöä, rohtojen valmistusta sekä intuitiivista kasvityöskentelyä pienessä ryhmässä. Käymme käytännössä läpi erilaisten yrttiuutteiden, öljyjen ja salvojen valmistamista sekä suitsukkeiden sitomista. Kurssin tarkoituksena on luoda pohja ja antaa työkaluja joiden avulla kasvityöskentelyä voi jatkaa itsenäisesti.

Kurssi koostuu kolmesta tapaamiskerrasta sekä tapaamisten välillä tehtävästä itsenäisestä työskentelystä. Kurssin ajan pidämme yhteyttä telegram-ryhmän kautta, jossa mahdollisuus jakaa kokemuksia sekä saada tukea kasvien tunnistamiseen ja rohtojen itsenäiseen valmistamiseen.

Kokoonnumme kolmena lauantaina klo 11-17 Lokalahden Rantalan luonnonläheisessä pihapiirissä. Tapaamiskerrat teemoineen:

20.5. Yrttien keruu, käsittely ja säilöminen. Intuitiiviseen kasvityöskentelyyn tutustuminen. Kevään ja alkukesän rohtokasveja.

10.6. Yrttiuutteiden ja -öljyjen valmistaminen. Kukkatipat ja kasviamuletit. Keskikesän rohtokasveja.

19.08. Salvojen, yrttietikoiden ja suitsukkeiden valmistaminen. Energeettinen puhdistautuminen kasvien kanssa. Loppukesän ja alkusyksyn rohtokasveja sekä siementen keruuta.

Kurssin hinta 240€ (sis alv. 24%) sisältäen opetuksen, materiaalit sekä keittolounaat. Olethan yhteydessä jos haluaisit osallistua, mutta hinta on sinulle este — kurssille on tarjolla yksi avustajan paikka alennetulla hinnalla.

Ilmoittautuminen Holvin kautta

%d bloggaajaa tykkää tästä: