Unet ja unentuojat — unityöskentely kasvien kanssa

Tällä neljän tapaamiskerran kurssilla syvennymme unityöskentelyn erilaisiin metodeihin sekä neljään kotimaiseen unikasviin. Tapaamiskerrat koostuvat yrttitiedosta ja kasvityöskentelystä, henkilökohtaisesta unityöskentelystä luovien menetelmien avulla sekä ryhmän yhteisistä unikudelmista.

Tässä unipiirissä emme tulkitse omia tai toistemme unia, vaan pysähdymme tullaksemme näiden sisäisen viisautemme luomien mestariteosten koskettamiksi ja johdattamiksi. Joskus opimme ja oivallamme, toisaalta saatamme vain laskeutua yhä syvempään ei-tietämisen ja yhteyden tilaan itse mysteerin kanssa. Joskus olennaisempaa on antaa syvien vesien virkistää meitä kuin pyrkiä käsittämään valtamerta koko laajuudessaan.

Kurssin aikana tutustumme neljään Suomessa kasvavaan rohtokasviin: kamomillaan, väinönputkeen, virmajuureen ja pujoon, joilla kaikilla on omanlaisensa vaikutus unennäköömme. Työskentelemme kasvien kanssa läsnäolon, rituaalin ja kehon kautta, myös sisäisesti nauttien.

Kurssikertojen kasvit ja teemat:

06.02.2022 Kamomilla – erilaiset unet ja unityöskentelyn metodit

20.02.2022 Väinönputki – uniauttajat ja avautuminen syväunille

06.03.2022 Virmajuuri – painajaiset, unihalvaukset ja erikoiset unikokemukset

20.03.2022 Pujo – selkounet ja tosiunet

Työskentelemme kullakin kurssikerralla kello 13-17. Tapaamisten välissä pidämme unipäiväkirjaa, olemme uniemme äärellä ja teemme henkilökohtaista unityöskentelyä kasvien tukemana. Kurssi sopii sekä heille jotka etsivät syvempää yhteyttä uniinsa, että heille joille unityöskentely on jo tutumpaa.

Kurssi pidetään Alkuvoiman salissa Turun Halisissa osoitteessa Halistentie 2.

Kurssin hinta 180€ (160€ vähävaraiset) sisältää ohjauksen, materiaalit ja kurssilla käytettävät yrtit.

Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset 24.1. mennessä osoitteeseen laura@kasvienkanssa.fi tai alla olevalla lomakkeella:

%d bloggaajaa tykkää tästä: